Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th January 2011, 04:39
acumen acumen is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 57
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default mail server change and emails on server problem.

Hi,

Since my old email server is old, so, I changed to a new email server. Both are running isp 3.0.3.2. some of my clients will keep emails on server even the downloaded emails to their outlook.

The problem I not face to is, the server move successfully. All clients old emails also moved to the new server, but their outlook will download all old emails again evev I manually marked the emails as read in server. It really make me and my clients crazy because some of them keep years of emails.

How can I solve it? Thanks!!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th January 2011, 14:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,730 Times in 2,568 Posts
 
Default

I think you should have moved emails with imapsync because imapsync preserves all flags: http://www.howtoforge.com/how-to-mig...-with-imapsync
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix Timeout after DATA from some emails treeman Server Operation 13 25th September 2013 12:51
Sending emails with custom FROM email address merisor Installation/Configuration 4 8th February 2010 16:27
Problem with SpamSnake not releasing mail to Exchange server reggieblak HOWTO-Related Questions 2 19th October 2009 17:33
Zimbra as Full Mail Server Solution - Sending Emails Problems alvarod_silva Installation/Configuration 2 14th September 2009 00:05


All times are GMT +2. The time now is 11:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.