#1  
Old 14th November 2014, 09:28
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
Default After update

I get this message and my ISP 3 Panel has SSL Issues ofc

Code:
 [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
My /etc/apache2/sites-available/ispconfig.conf only contain (last 2 lines)

Code:
Alias /awstats-icon "/usr/share/awstats/icon"

NameVirtualHost *:80
NameVirtualHost *:443
How can i Fix this as I dont know what need to be there
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th November 2014, 09:51
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,651 Times in 4,461 Posts
Default

Quote:
[warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts
Thats not an error. This message means that apache is ready configured to host sl sites on *.

Quote:
My /etc/apache2/sites-available/ispconfig.conf only contain (last 2 lines)
Thats good as it means that this file is correct.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 14th November 2014, 11:29
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
Default Confused

Then Im Confused about why I get the message when i go to my https://isp3server.tdl:8080/

I have run ispconfig_update.sh and made new Cert and Still get this error !
Other Sites seem to run fine, I just cant manage my users.

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to artemis.zonemail.co.za:8080. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. (Error code: ssl_error_rx_record_too_long)

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
Please contact the website owners to inform them of this problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 14th November 2014, 11:34
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,651 Times in 4,461 Posts
Default

The message "[warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts" in not related to your broken ssl cert at all.

The new error message that you posted now means that the ssl cert is broken or does not exist and therefor cant be read by apache. You can get a broken sl cert e.g. when you enter values in the openssl questions that openssl cant understand and therefor cant craete a ssl cert.

You should create a new ssl cert to fix that.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 14th November 2014, 11:55
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
Default Re-made SSL

I followed this guide
http://www.faqforge.com/linux/contro...-controlpanel/

Still have the problem, My controll pannel complain

Reply With Quote
  #6  
Old 14th November 2014, 12:00
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
Default

Is there a Way I can modify the Control panel to accept port 80 instead?
As a quick fix?
Reply With Quote
  #7  
Old 14th November 2014, 12:22
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,651 Times in 4,461 Posts
Default

you can not use port 80 but you can use http. just comment out all lines that start with SSL in the ispconfig vhost and restart apache.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #8  
Old 14th November 2014, 13:18
Morons Morons is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 199
Thanks: 8
Thanked 15 Times in 7 Posts
 
Default https

It does not take the http:// and immidiatly reload the https:// in my browser as if it only allow https

Sorry for the bother and Noob questions
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't Get new FTP accounts to function dgeho1 ISPConfig 3 Priority Support 6 3rd March 2014 08:59
My Centos is terribly slow Galled Server Operation 9 7th December 2010 16:31
Vhosts...conf not synced to changes crypted General 50 24th April 2010 01:54
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 19:15
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 06:19


All times are GMT +2. The time now is 01:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.