Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th January 2011, 15:53
ashy_larry ashy_larry is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default add new site not working

hey guys, newb here. i tried searching, but couldnt find an answer.

fresh installs of ubuntu 10.04 lamp and ispconfig 3

the clients folder is missing from /var/www and whenever adding a new site within ispconfig3 folders are not being added in that directory?

i have premissions set on /www to 777.

any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th January 2011, 15:55
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,003 Times in 3,912 Posts
Default

Quote:
i have premissions set on /www to 777.
Thats not good. Please undo that and restore the permissions that you had before or the system may fail.

To your original problem, which tutorial did you use to install your server?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 12th January 2011, 15:59
ashy_larry ashy_larry is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sorry it was set to 755 is that correct? i used the ubuntu 10.04 perfect server ispconfig3.
Reply With Quote
  #4  
Old 12th January 2011, 16:01
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,003 Times in 3,912 Posts
Default

755 should be ok.

Quote:
i used the ubuntu 10.04 perfect server ispconfig3.
ok.

Please login to ispconfig, go to the monitor and check if there are any jobs listed in the jobqueue. Additionally check the system log in the monitor for errors.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 12th January 2011, 16:04
ashy_larry ashy_larry is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

lots of jobs in the jobsqueue where i tried to test deleting and adding sites. system-log is empty.
Reply With Quote
  #6  
Old 12th January 2011, 16:05
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,003 Times in 3,912 Posts
Default

Please enable loglevel debug under system > server config and then run this command as root on the shell:

/usr/local/ispconfig/server/server.sh
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 12th January 2011, 16:21
ashy_larry ashy_larry is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok done. do i need to post the whole thing or am i looking for something specific?
Reply With Quote
  #8  
Old 12th January 2011, 16:41
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,003 Times in 3,912 Posts
Default

Are there any lines marked as error or are there only debug messages?

Have the sites been created now?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #9  
Old 12th January 2011, 16:51
ashy_larry ashy_larry is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes it put them in now! however if i add a new site now it doesnt work unless i do the root command again.
Reply With Quote
  #10  
Old 12th January 2011, 16:56
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,003 Times in 3,912 Posts
 
Default

Then you have a problem with cron. Cron is normally installed by default in Ubuntu, but your server seems to have no cron daemon installed. You can install it with:

apt-get install cron
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Site No Longer Working? dkdzn Installation/Configuration 3 5th January 2011 12:14
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 16:54
How to add secure login to site pebkac Server Operation 7 1st April 2009 13:51
Added new site, PHP not working spuppy Installation/Configuration 31 2nd September 2008 13:52
Reseller Add Site Question Darren996 General 2 30th July 2008 13:06


All times are GMT +2. The time now is 03:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.