#1  
Old 14th January 2011, 21:27
germinator germinator is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: /root
Posts: 51
Thanks: 7
Thanked 16 Times in 9 Posts
 
Default Disabling Webalizer

Hello HowtoForge Community,
I have noticed, that all of my customers on my server use Awstats, so I decided to disable webalizer, I did that by editing the line 384 in the file /ispconfig/interface/web/sites/form/web_domain.tform.php

to:
Code:
array('awstats' => 'AWStats')
Not sure, if you can leave the array part out of it haven't tested that since there is no array needed at this point. (correct me if im wrong)

Hope this helps some of you!

-GerminatoR
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to germinator For This Useful Post:
falko (15th January 2011)
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webalizer language in Debian Davide Installation/Configuration 1 20th November 2010 02:04
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
Upgrade Webalizer 2.01 to 2.21 ? userman Installation/Configuration 2 21st March 2010 20:56
missing webalizer stats bolero Installation/Configuration 15 12th November 2008 16:28
Howto: Make Webalizer show full QueryString!! Zoon Tips/Tricks/Mods 1 5th November 2007 02:12


All times are GMT +2. The time now is 13:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.