Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 25th January 2011, 16:57
micko_escalade micko_escalade is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Does this happen only in Internet Explorer, or in other browsers as well?
Any solution on this I'm still unable to create or view/delete current email accounts?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 27th January 2011, 21:56
micko_escalade micko_escalade is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
Question

till? falko?

Also, when DB is delated from ISPconfig shoudn't be deleted for good because when I go use phpmyAdmin its still there?
I'm wondering if I should re-install ISPconfig.
Reply With Quote
  #23  
Old 28th January 2011, 14:43
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

I'm not sure what is wrong. To me it looks as if there's something wrong with your browsers' JavaScript engines. Do you use any browser plugins that could cause this?
Do you have the same problems on another client PC?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #24  
Old 28th January 2011, 17:03
micko_escalade micko_escalade is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I've tested with 3 different computers. IE8 and latest FF. Same issue.
If it would be problem with JavaScript then other tabs would not work either?
Please check your PM.

Thanks!
Reply With Quote
  #25  
Old 29th January 2011, 16:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

I've just logged into your ISPConfig, and it was loading without any problems, so I think it must be a problem with your client PC.

Did you try a client a PC that is outside your LAN?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #26  
Old 30th January 2011, 06:47
micko_escalade micko_escalade is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Thanks for checking but this does not make any sense.
I tried at my home, Win7 Ultimate and Win7 Home prem. same issue with IE8 and FF.

At work Win XP IE8 same issue, asked friend on his Win 7 Home prem. same issue.

Stopped by store and tried on Mac with safari same issue?

If don't mind PM me screen shots.

I honestly don't have any ideas why is not working and at this point server is not usable. Can you please provide me steps to re-install?

Again, everything worked fine and out of nowhere this started happening.
Reply With Quote
  #27  
Old 30th January 2011, 16:03
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

I cannot attach screenshots to a PM, so I'm posting a screenshot here. I'm not at my workstation right now, so I have to use Paint to make this screenshot - I have no idea how to make it in a better resolution. Might post another screenshot when I'm at my workstation again.
Attached Images
 
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:

Last edited by falko; 30th January 2011 at 16:07.
Reply With Quote
  #28  
Old 30th January 2011, 18:39
micko_escalade micko_escalade is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Ok, its really hard to see but I'm guessing that's home page of ISPconfig. Can you please upload it to http://imageshack.us/ and then PM me "Direct Link" or "View full size" link.
Appreciate your help!
Reply With Quote
  #29  
Old 30th January 2011, 18:48
micko_escalade micko_escalade is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I'm sure you already know this
but if you're on Win XP hit "Print Scrn" and paste to Paint, save it, then upload. On Win 7 there's "Snipping Toll".
Reply With Quote
  #30  
Old 31st January 2011, 12:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
 
Default

I've just sent you a PM with the screenshots.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08
The Perfect Server - Debian Lenny (Debian 5.0) [ISPConfig 3] w/ RUBY skismatik HOWTO-Related Questions 2 11th April 2009 20:15
Howtoforge the perfect Server(links) rini90 Installation/Configuration 0 14th December 2008 10:58
Perfect setup Debian Etch ISPConfig - DNS Server kdclaver Installation/Configuration 16 28th December 2007 01:39
The Perfect Setup - Debian Woody (3.0)... sending mail from my XP box? ExCIA HOWTO-Related Questions 17 27th June 2007 18:31


All times are GMT +2. The time now is 22:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.