Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 8th January 2011, 17:02
drahcir77 drahcir77 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Ukiah, CA
Posts: 37
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to drahcir77
Default Ok did that

when I try to go to Http://www.ratsupport.com/cgi-bin/csmailto/csmailto.cgi I still get the 404 error,

but if I go to Http://www.ratsupport.com/cgi-bin/csmailto/ I get a 403 error

I am not sure what this means but I find it interesting, for some reason I don't seem to have permission to use this directory

my php stuff works , I am taking a course in php and it works, go figure
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 9th January 2011, 20:57
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

What's the output of
Code:
ls -la /var/www/clients/client1/web1/cgi-bin/csmailto/
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #13  
Old 9th January 2011, 21:02
drahcir77 drahcir77 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Ukiah, CA
Posts: 37
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to drahcir77
Default output

here you go, I hope this helps, wish I understood all the marks on the left, where can I go to look this stuff up ?
Attached Images
 
Reply With Quote
  #14  
Old 10th January 2011, 14:31
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Your cgi scripts must be executable. Please run
Code:
chmod 755 /var/www/clients/client1/web1/cgi-bin/csmailto/*.cgi
Quote:
where can I go to look this stuff up ?
http://www.zzee.com/solutions/linux-permissions.shtml
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #15  
Old 10th January 2011, 19:14
drahcir77 drahcir77 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Ukiah, CA
Posts: 37
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via Yahoo to drahcir77
 
Default still the same

Thanks you for the link, I will surely read and do my best to understand the information

I still get the 404 error after doing the last chmod 755
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MyDNS problem and Iptables problem Gimly General 4 13th August 2009 16:59
accessing CGI-BIN / odd script behaviour jamesls Installation/Configuration 2 2nd August 2009 08:16
MyDNS startup problem valter General 9 20th June 2009 18:31
Autoresponder installation problem cgi script won't run MikeM Installation/Configuration 8 14th September 2007 18:52
converting a 10 line cgi to php. edge Programming/Scripts 6 3rd June 2006 23:40


All times are GMT +2. The time now is 12:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.