Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th December 2010, 19:49
qiubosu qiubosu is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 141
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Spamfileter Priority drop down list data error

In ISPConfig 3 control panel, click Email → Spamfilter → Whitelist, for the Priority drop down list, there are “1”,“2”,“3”,“4”,“5”,“6”,“7”,“8”,“9”,“10” there before, but now it shows “Module invalid”,“The username and password cannot be empty!”,“The username and/or password are not correct!”,“The username is deactivated!”,“Module not permitted for the current user”,“Module invalid”,“The username and password cannot be empty!”,“The username and/or password are not correct!”,“The username is deactivated!”,“10” instead. Why that? How can I fix it? Can it be fixed just by updating the database table? Which database table contains those data?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th December 2010, 21:42
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
 
Default

Thats a issue with the translation. The system works and this data is also nowhere in the database. The problem is also already listed in the bugtracker.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mail stop on one account provell General 10 26th November 2009 22:29
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 17:26
LB1 Not Taking Over Shared IP Using Heartbeat 2.1.3 On FC10 64Bit asyadiqin Installation/Configuration 5 11th February 2009 21:11
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 15:42
Problem installing ISPConfig on Suse10.1 nliebherr Installation/Configuration 18 14th September 2007 01:30


All times are GMT +2. The time now is 21:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.