Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th December 2010, 08:30
holykim holykim is offline
Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 53
Thanks: 15
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default Backup tab in ISPConfig 3.0.3.1 seems not working...

Hi,

Recently I installed ISPConfig 3.0.3.1 on three CentOS 5.5 boxes and upgraded one from 3.0.2.2 to 3.0.3.1 on CentOS 5.4 box.

All boxes seem working fine but I found the "backup" module is not working properly with some error messages into the select box of "Number of backup copies".

I captured the screen and attached below. Please advise..



Thanks inadvance.

Harry

Last edited by holykim; 16th December 2010 at 08:48.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th December 2010, 10:02
Agent_M Agent_M is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Perth, Australia
Posts: 29
Thanks: 5
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I'm having the same issue on Ubuntu 10.04
__________________
If it ain't broke, then take it apart to see what makes it so bloody special!!!
Reply With Quote
  #3  
Old 16th December 2010, 10:37
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 118
Thanks: 37
Thanked 25 Times in 15 Posts
Default

http://bugtracker.ispconfig.org/inde...r=id&sort=desc
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Germanius For This Useful Post:
Agent_M (16th December 2010), holykim (16th December 2010)
  #4  
Old 20th December 2010, 12:41
pigri pigri is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Patch

Hello!

I create a patch for tfrom.inc.php ( ground of SVN Repo ).
Attached Files
File Type: zip tform.inc.php.zip (878 Bytes, 81 views)
Reply With Quote
  #5  
Old 20th December 2010, 18:00
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,439
Thanks: 813
Thanked 5,209 Times in 4,085 Posts
Default

Do not use this patch. See here for details:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=50562
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 25th December 2010, 10:35
pavljiks pavljiks is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 17
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

when it will be next stable version. So as i understand to fix that backup thing i have to use svn. And as it as mention earlier, this update shouldn't used for production systems.
Reply With Quote
  #7  
Old 26th December 2010, 12:51
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,439
Thanks: 813
Thanked 5,209 Times in 4,085 Posts
 
Default

Quote:
So as i understand to fix that backup thing i have to use svn.
No, never use SVN on production systems. The file to fix this has been posted already in the other thread, see my link in the post above. Here is the direct link to the file that has to be replaced.

http://www.howtoforge.com/forums/sho...19&postcount=7
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Information regarding the backup tab in ISPConfig 3.0.3 jbryner General 6 20th November 2013 12:17
PHP warnings after upgrade to ISP config 3.03 stevegjacobs Installation/Configuration 5 30th October 2010 14:31
ISPConfig Backup Function guimnk Installation/Configuration 3 22nd October 2010 11:25
E-mail domain not working with ISPConfig fdsg72-lux Installation/Configuration 6 14th November 2008 02:57
Urgent! pop server down, website down, ispconfig working gwa7 Installation/Configuration 4 8th November 2008 18:56


All times are GMT +2. The time now is 14:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.