Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Programming/Scripts

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th November 2010, 10:48
archbird archbird is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 13
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Add logo in multiple vhosted domains

Hello,

I'm wondering if there is a way to add for example a logo on multiple vhosted domains without having to write the code on their sites. Basically I want apache or something to add "Powered by <image>" to all my vhosted domains on my server but not change the code in vhosts html files. I hope you understand what I mean. How can i do this?

The server is running Ubuntu 10.04, Apache2, PHP5
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th November 2010, 15:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

This should give you the idea: http://www.howtoforge.com/forced-ads...th-debian-etch
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 17:54
DKIM with multiple domains compner Installation/Configuration 0 15th October 2009 17:15
Exim Gateway with mailwatch (Unable to receive emails) siul0_0 HOWTO-Related Questions 10 9th May 2009 00:00
ISPconfig to host multiple domains in one IP with multiple DynDns addresses agelospanagiotakis Installation/Configuration 23 2nd April 2008 12:10
Is there a Script to add Multiple Domains (websites) to ISPCONFIG??? bpmee Programming/Scripts 2 23rd February 2007 02:33


All times are GMT +2. The time now is 02:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.