Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 28th October 2010, 21:58
b00gz b00gz is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 55
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Till thank you for trying to help me but that is my System Messages - Log in bottom left. If I click on show system-log in the top left it gives me a drop down to click on my server name and I do and nothing loads.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
auto update svn working copy donix Installation/Configuration 0 9th June 2010 20:59
Autoresponder not working? cambo Installation/Configuration 36 24th July 2008 04:18
autoresponder Tripple2 Installation/Configuration 9 30th August 2007 17:12
Autoresponder called from PHP not working TheRudy General 4 6th September 2006 18:46
Debian 3.1 install - Autoresponder not working jockstrap Installation/Configuration 4 15th July 2006 12:58


All times are GMT +2. The time now is 20:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.