#1  
Old 14th October 2010, 19:09
ang3lx ang3lx is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default error message on quotacheck

Hello,
congratulations for the latest version of ISPConfig, is wonderful! : D

i've a problem on installation of ispconfig 3.0.3 on fresh Debian 5.x install with raid
when i give command quotacheck -avugm i have:
PHP Code:
testbox:~# quotacheck -avugm
quotacheckCannot find filesystem to check or filesystem not mounted with quota option
here my fstab conf
PHP Code:
testbox:~# cat /etc/fstab 
# <sys.fichiers><pt de montage><type> <options>  <dump> <pass>
/dev/md1    /    ext4    errors=remount-ro,usrquota,grpquota    0    1
/dev/md2    /home    ext4    defaults    1    2
/dev/sda3    swap    swap    defaults    0    0
/dev/sdb3    swap    swap    defaults    0    0
proc            
/proc   proc    defaults        0       0
sysfs           
/sys    sysfs   defaults        0       0 
I tried to use ftp with limit of 2MB and it seems to work (I can't upload file >2MB)
but that error strikes me a bit scared

where am I doing wrong?

thanks in advance

Nello
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th October 2010, 16:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

Please try chapter 9 on http://www.howtoforge.com/perfect-se...-ispconfig2-p3
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 15th October 2010, 16:42
ang3lx ang3lx is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Hello falko,
thanks for reply. I saw that chapter, but it don't talk about raid
Reply With Quote
  #4  
Old 16th October 2010, 14:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
 
Default

It doesn't matter if you're using RAID or not.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
quotacheck error message HobsonDrake Installation/Configuration 16 22nd June 2012 18:21
quotacheck: Cannot find filesystem to check xetic Installation/Configuration 22 11th May 2009 12:38
Perfect Server: Debian 5.0 ISPConfig2 Quotacheck Error sighkick HOWTO-Related Questions 3 27th February 2009 14:29
quotacheck -avugm problem turbolad General 2 12th November 2008 14:17
Quotacheck on Debian Sarge Install m u r Installation/Configuration 6 31st October 2005 08:32


All times are GMT +2. The time now is 08:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.