Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th October 2010, 18:29
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Unhappy You cannot delete this domain... but why?

Hi Guys,

I get this message: You cannot delete this domain.
This message appears to me when I try to delete a co-domain as simple user.
Are there some permissions to set?

Regards
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th October 2010, 18:11
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

Can you delete it as a reseller or admin?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 13th October 2010, 18:11
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Default

yes I can.
Reply With Quote
  #4  
Old 14th October 2010, 17:14
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
Default

That's how it is supposed to be. Clients cannot delete web sites, only admin or resellers can.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 15th October 2010, 09:05
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Default

is there a way to import a group of co-domains in the DB?
Reply With Quote
  #6  
Old 16th October 2010, 10:33
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,721 Times in 2,562 Posts
 
Default

No, you should do this manually through ISPConfig.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix queue problem? murunix Server Operation 7 2nd May 2011 01:55
Cannot delete domain, Recycle Bin Won't Empty crypted Installation/Configuration 3 30th December 2010 18:26
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 16:54
Domain won't delete, New Domain Won't Add crypted General 3 26th October 2008 00:09
how delete an domain and all its things rutame Installation/Configuration 9 11th July 2008 19:01


All times are GMT +2. The time now is 08:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.