Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 6th October 2010, 04:26
Alertshot Alertshot is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 23
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Exclamation mail problem with godaddy account

Hi Guys,

I am able to send/receive email from gmail, hotmail and yahoo to my mail server, but i able to send email to the godaddy email account notable to receive reply and mailer daemon states the following error,

"Hi. This is the qmail-send program at smtpoutwbe07.prod.mesa1.secureserver.net.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

:
216.69.186.201 does not like recipient.
Remote host said: 550 #5.1.0 Address rejected arun@harmoneehotels.com
Giving up on 216.69.186.201.

--- Below this line is a copy of the message.

Return-Path:
Received: (qmail 18904 invoked from network); 6 Oct 2010 01:59:26 -0000
Received: from unknown (HELO gem-wbe32.prod.mesa1.secureserver.net) (64.202.189.144)
by smtpoutwbe07.prod.mesa1.secureserver.net with SMTP; 6 Oct 2010 01:59:26 -0000
Received: (qmail 13465 invoked by uid 99); 6 Oct 2010 01:59:26 -0000
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/html; charset="utf-8"
X-Originating-IP: 203.117.114.181
User-Agent: Web-Based Email 5.2.33
Message-Id: <20101005185926.d8f3b079168b4d893ab2021503a945a8.5 887b07f4d.wbe@email00.secureserver.net>


did i need to contact the godaddy,
or is there any thing wrong on my side .
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 02:59
Postfix Problem (Possible Trojan/Spam) bluegrass Server Operation 10 4th August 2010 07:37
Mail server using Postfix, Dovecot, Mysql... Postfix virtual maps doesn't work?? tarasbuljba HOWTO-Related Questions 33 28th May 2010 14:33
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 20:47
Mail System Error - Returned Mail tristanlee85 General 16 16th March 2008 09:40


All times are GMT +2. The time now is 05:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.