#1  
Old 10th October 2010, 06:04
kennethlmartin kennethlmartin is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mail being sent to spam folder

I have two servers set up with ispconfig 3. One is a mail server and the other my web server. My emails were being delivered just fine until I tried to configure roundcube's mail interface and now all my outgoing emails are ending up in my recipients spam folders. I tested with 3 different domains and all the same. Any help on where to start fixing this would be greatly appreciated. I also use my hosting providers dns servers and do not have those configured using ispconfig

Last edited by kennethlmartin; 10th October 2010 at 06:21.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th October 2010, 11:46
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,964
Thanks: 825
Thanked 5,366 Times in 4,213 Posts
 
Default

Most likely the roundcube plugin changes the score of the spamfilter policy that is selected for this mailbox and / or email domain. Go to the spamfilter policys in ispconfig and check that the spam levels are not too low. A svae level is e.g.:

spam-tag-level: 3
spam-tag-level2: 5
spam-kill-level: 15
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 02:59
Sending emails with custom FROM email address merisor Installation/Configuration 4 8th February 2010 16:27
procmail can't write Hellbound General 27 8th June 2009 21:51
postfix, pop3 uvbnserved Server Operation 22 24th May 2009 21:00
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 05:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.