#1  
Old 28th September 2010, 15:33
benelux77 benelux77 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default [HELP] Settings IMAP

Hi all,
on my server, with IspConfig3 on Ubuntu Server, i have this error:

Sep 27 12:04:03 mxrelay.com imapd-ssl: 40 maximum active connections.

How fix this??
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th September 2010, 15:43
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,994
Thanks: 840
Thanked 5,647 Times in 4,457 Posts
Default

Take a look into the courier config files in /etc/courier. That limit bust be configured either in the authdaemon or imap configuration file. Increase the number and restart the courier daemons.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 28th September 2010, 18:10
benelux77 benelux77 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default /etc/courier/imapd-ssl?

Good,
on file: /etc/courier/imapd-ssl

on section
##NAME: SSLPIDFILE:0
# That's the SSL IMAP port we'll listen on.
# Feel free to redefine MAXDAEMONS, TCPDOPTS, and MAXPERIP.

i have added

# maxXip
MAXPERIP=50

Is correct??
Reply With Quote
  #4  
Old 28th September 2010, 18:19
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,994
Thanks: 840
Thanked 5,647 Times in 4,457 Posts
Default

Try it. If it works then it was the limit that caused the problem.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 29th September 2010, 10:26
benelux77 benelux77 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default imapd-ssl

By default the MAXPERIP setting is set to 4. On the imapd-ssl file it’s not even included in the config file (but still set to 4) so you need to add it yourself.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pop / Imap settings casben79 Installation/Configuration 11 20th August 2010 15:17
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 15:49
Simple Postfix server for QA testing jmarcus Server Operation 0 24th September 2009 20:52
Only an INBOX folder with the IMAP settings - Roundcube doesn't create folders vaio1 General 2 28th May 2008 22:24


All times are GMT +2. The time now is 12:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.