Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th September 2010, 12:31
swordsaint swordsaint is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 36
Thanks: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation cant access new sub domain

When i go to test.mydomain.com i cant see the site my browser says the site couldnt be found. I set up my site and added a record for it so it should work. when i change it to a domain i had before old.mydomian.com works but test.domain.com wont works. also i get this message in the cron log [warn] NameVirtualHost *:8081 has no VirtualHosts
chmod: cannot access `/var/www/clients/client1/web16/*': No such file or directory
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th September 2010, 12:42
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,389 Times in 4,234 Posts
 
Default

If the browser reports that a site can not be found, then you have a problem with the DNS record and not the website.

1) Have you created a DNS A-Record for test.domain.com?
2) Have you waited long enough? It may take up to 48 hours after you created a DNS record until it got propagated to all dns cache servers.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
swordsaint (25th September 2010)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix queue problem? murunix Server Operation 7 2nd May 2011 01:55
access client path without domain name jmelon General 6 7th July 2010 20:39
ERROR: Connection dropped by IMAP server. [Centos 5.4, courier imap,squirrel, etc] darevil HOWTO-Related Questions 7 9th June 2010 14:49
Cannot send or receive mail farbrorc Installation/Configuration 6 24th January 2010 11:56
SSL related problems senzapaura Installation/Configuration 45 25th March 2006 14:15


All times are GMT +2. The time now is 04:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.