#1  
Old 15th June 2006, 00:35
DiMMaX DiMMaX is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default FTP & HTTP output diffirent?

Hey hey,

I've been looking through this forum for an answer, but even after applying a few tips I still didn't get my answers :/
I hope you guys are willing to help me out here.

The server I'm running is Debian Sarge (3.1)
Running Apache2 PHP4 MySQL postfix pop3

The setup I used was exactly the one you can find here: http://www.howtoforge.com/perfect_setup_debian_sarge
(the perfect Setup - Debian Sarge)
I realy used the setup completely without any changes.

After that I installed latest stable ISPConfig
I used the installation as provided online at http://ispconfig.org/manual_installation.htm

I made sure I changed the Web-root tp /var/www during the 'expert setup' of ISPConfig (as adviced by the 'Perfect Setup')

Everything is running smoothly and fine. No errors in any logfiles so I went on:

Then I went through the manual of ISPConfig step by step.

I created a reseller, a customer and a site & a few emailadresses

The site is: www.rijwielenlode.be

Logging in the emailaccounts is no problem and works fine
Logging into FTP works fine as well

So When I do log into FTP I end up in a folder containing 6 subfolders and one of them is 'web' which is supposed to hold all the 'site-files'
Now, no matter what I place in there, it doesn't show up when I enter the url www.rijwielenlode.be

When I looked into that 'web'folder when I logged on to FTP at first, it contained my customized index-file which I configured in ISPconfig.
So from the FTP-side it all looked ok. I just replaced my 'index.html' with a new one and added another testfile called 'testfile.html' to the web-folder.

If I understood well, I should be able to surf to www.rijwielenlode.be and see the content of my overwritten index.html, right?
Well,. all I see when I surf to www.rijwielenlode.be is still the default index...
I should also be able to surf to www.rijwielenode.be/testfile.html since I placed tha tfile in the web-folder.
But when I surf to that file, all I get is a 'page cannot be found'


So for some reason what I see using http is not the same as what I see when I use FTP.

Any of you guys have any idea?
Why do I get to see the 'shared IP address'-page instead of the index-page I put on there?

Oh, just so you know: surfing to and loggin into www.rijwielenlode.be:81 does work with all accounts I created (customer,mail,etc)
And this is the second site I created. The first site www.okhuysen.be (which was added the same way) is working fine.

All help is much appreciated...


Thanks in advance!


DiMMaX

Last edited by DiMMaX; 15th June 2006 at 02:22.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th June 2006, 03:17
DiMMaX DiMMaX is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Ok,

Discart the previous message ...
I found the issue: I was uploading in a 'user' account and not in the admin account.

Thanks anyway.

Cheerz!

DiMMaX
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig: from http to https & from https to http Hans Tips/Tricks/Mods 13 12th March 2013 23:22
Statistics not compiling. thevinster Installation/Configuration 137 11th November 2010 10:54
Firewall script ColdDoT Server Operation 1 8th May 2006 23:50
Upgrade from 2.2.0 to 2.2.1 successful but SSL and IMAP stopped working teleriddler Installation/Configuration 8 29th April 2006 14:25
SuseFirewall expert pls help zacch Installation/Configuration 11 17th March 2006 04:24


All times are GMT +2. The time now is 07:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.