Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th September 2010, 16:39
nicnictout nicnictout is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mrepo: [Errno -1] Package does not match intended download

Hi,

after hours spent on it, i became hopeless.

I install an repository, but now, all packages updated in RPMS.updates cannot be installed.
Each time i try, i've got the following error "[Errno -1] Package does not match intended download".

It concerns only the updates, all others repository on the same machine are up and running, but updates for all architecture fall.

I try:
- erase all symlink and run mrepo -g in order to create them.
- restart httpd services
- clean all yum cache
- try to download package from my browser => success
- try to install via rpm -i path_to_mrepo => success

i think there is a issu with the checksum or something else, but i don't see what, neither why it affects only my updates repository.

If someone could help me, it would be great

thx
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th September 2010, 13:14
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Which distribution do you use?

Can you post the updates repository file from the /etc/yum.repos.d/ directory?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
yum issues el-sid Installation/Configuration 4 10th August 2011 11:01
setting up a media server centos 5.2 asphix20 HOWTO-Related Questions 2 9th December 2009 16:37
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 14:42
Transaction error Perfect FC6 setup ACDII HOWTO-Related Questions 1 6th July 2007 14:56
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 11:14


All times are GMT +2. The time now is 12:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.