#1  
Old 9th September 2010, 12:21
plain_old_john plain_old_john is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default RDP Over VPN Problem

Hello Guys,

I have been battling this problem for a week now. And I have no where to run except to you guys. Here is the scenario, VPN connection works perfectly fine I can connect successfully using both windows and linux (ubuntu 10.04) machine. The problem occur when you Remote Desktop the sever, When I'm using windows machine to RDP the server I'm unable to do so but with my linux machine there is no problem. I used the same login credentials for my vpn for both windows and linux machine.

Best Regards
John
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th September 2010, 12:26
plain_old_john plain_old_john is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I also have used several RDP clients for windows and still no luck.
Reply With Quote
  #3  
Old 9th September 2010, 19:55
plain_old_john plain_old_john is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Guys I already solved it so I guess I'm going to close this one now. Just in case someone wants to know. the solution was to change the MTU..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to plain_old_john For This Useful Post:
falko (10th September 2010)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
ERROR- Connection dropped by imap-server Al1937 Installation/Configuration 10 4th September 2009 21:15
courier-imap rpc problem planet_fox General 2 7th July 2009 15:54
postfix mysql on fedora core5 igongora Installation/Configuration 7 17th April 2007 04:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 22:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.