#1  
Old 2nd September 2010, 04:34
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 47 Times in 28 Posts
Default Site for Hostname

I just set up an ISPConfig 3 server on Debian as a development server for me, and I am running into an issue. I am trying to set a site for the hostname of the site. It is munin.clardyhost.com. It is just showing the it works site. I would like for it show me munin.

Any ideas on why this is not working? I deleted and readded the site, but it did not help.

Thanks.

Also, I am glad to be back. It has been awhile since I have been in the forums, but it is great to see that ISPConfig is going strong.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd September 2010, 09:26
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 146
Thanks: 10
Thanked 22 Times in 22 Posts
Default

I think that you must put your files directly in /var/www (i did that on my server not to show "It's works!" - actually I've modified the index.html) or create a redirect from clardyhost.com to munin.clardyhost.com.
Reply With Quote
  #3  
Old 3rd September 2010, 06:17
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 47 Times in 28 Posts
Default

While, I can do that. I am not sure that is how it is supposed to work. If I have a site setup for the hostname, the vhost should be read.

Another ideas? Do I need to delete the default vhost?

Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 3rd September 2010, 15:19
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Is munin.clardyhost.com used anywhere else in your Apache configuration? What are the outputs of
Code:
hostname
and
Code:
hostname -f
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 3rd September 2010, 15:24
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 47 Times in 28 Posts
Default

Those commands show munin.clardyhost.com
Reply With Quote
  #6  
Old 4th September 2010, 12:16
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

Ok, you can either change the hostname, or you set a ServerName in /etc/apache2/sites-enabled/000-default.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Skeletons rbartz Feature Requests 11 29th November 2008 16:07
I just need one website...... showe1966 Installation/Configuration 21 19th September 2007 23:20
new site is pointed main site mishko Installation/Configuration 3 27th January 2007 13:58
Static Web Site Configurations christopher Installation/Configuration 8 18th November 2006 14:43
Removed site, but it is still there mromer General 2 21st December 2005 17:46


All times are GMT +2. The time now is 14:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.