#1  
Old 2nd September 2010, 02:45
toux toux is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 36
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Assing ip to a site

Hi all!

Iḿ new on the forum, i have troubles.

I have Debian Leny with isp config 3.0.1 working perfect, but i have some troubles with ips, when I open a new site and assing an ip, not run only show "this is the default page of your site".

Please can somebody help me on how to assing an ip to a site, i have 4 ips on the server, other sites run.

Thank you

and sorry my english

Toux
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd September 2010, 10:25
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,983
Thanks: 825
Thanked 5,372 Times in 4,219 Posts
Default

1) Add all 4 IP addresses under system > server IP
2) Go to the site settings and select the IP address for the site. The IP address must match the dns A-Record for the domain name of the site.

And you should update ISPConfig on your server, the current version is 3.0.2.2
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
toux (3rd September 2010)
  #3  
Old 3rd September 2010, 02:34
toux toux is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 36
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hello Till

In first time, thank you very much for your reply.

Yes i have two A record pointing to this ip, the www version and without www too.

i don't understand what is happened.

Regarding update ISP, do you know some tutorial or something, that can i follow, iḿ starting to management of server, i have one cheap server for learn, but this i have online sites and two clients, and I don like be worng and have them online.

Thank you very much another time.

Sorry my english.

Toux
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ip add, ispconfig 3.0

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Site Skeletons rbartz Feature Requests 11 29th November 2008 16:07
I just need one website...... showe1966 Installation/Configuration 21 19th September 2007 23:20
ISPConfig stop working after i add a new site xTiNcTion Installation/Configuration 4 5th January 2007 23:55
Static Web Site Configurations christopher Installation/Configuration 8 18th November 2006 14:43
unsuccessful site creation, site not listed, will not delete ronee Installation/Configuration 10 26th October 2006 10:30


All times are GMT +2. The time now is 23:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.