Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 4th September 2010, 16:04
smsalbania smsalbania is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 18
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem:Can't access directory: /usr/lib/dovecot/imap/

How can resolve this problem?



Quote:
Originally Posted by bjron.mork View Post
Thank Patric, I have resolved this issue. I uninstalled ISPConfig, downloaded ISPConfig again, and reinstalled. And got the DB upto date and i got login.

I also have resolved second issue of DOVECOT

Error: 3: Can't access directory: /usr/lib/dovecot/imap/: No such file or directory
Fatal: Invalid configuration in /etc/dovecot.conf
Starting Dovecot Imap: [FAILED]


I am using x86_64 bit version, so i did changed /usr/lib/dovecot/imap/ to /usr/lib64/dovecot/imap/

and other values as well......

/usr/lib64/dovecot/pop3/
/usr/lib64/dovecot/lda/

its now working fine... and i am able to send and receive emails...

Thanks..

regards
BMork
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 5th September 2010, 09:21
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
 
Default

For the solution see post #9 in this thread or you follow the installation manual which describes a workaround based on symlinks in step 10 http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p4
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
http

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 | Welcome message has been sent to the wrong host Hans General 6 16th July 2010 10:56
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24
ISPConfig3 FTP problem karazy-k Server Operation 6 3rd September 2009 16:03
Remove-Reinstall Postfix- ISPCONFIG3 need reinstall? RomaSvcs Installation/Configuration 1 7th May 2009 11:11
Questions about ISPConfig3 vs. ISPConfig2 atjensen11 General 1 14th March 2009 23:59


All times are GMT +2. The time now is 03:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.