Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th August 2010, 01:32
Tarka Tarka is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default all domains are redirected to apache main directory

Hello

I tried to upgrade Ubuntu from 9.04 to 9.10 and it went well. But now all domains are redirected to main apache 2 directory. It looks like ISPConfig lost all its links or etc.

Sorry for my English.


I hope to hear from you soon.


Tarka.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th August 2010, 17:53
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

Can you post your /etc/apache2/apache2.conf?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 19th August 2010, 18:13
Tarka Tarka is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your time. Problem solved. I got the working apache2.conf.

But now I have another question. Maybe some can help me.

I would like to have a website which would be able to display all its continent.
But now then I create a website it warns me that I can't see a continent. Any help?

Last edited by Tarka; 19th August 2010 at 22:37.
Reply With Quote
  #4  
Old 20th August 2010, 15:13
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
 
Default

Continent? Do you mean content?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with my 'Perfect Server' chillifire Server Operation 3 6th January 2010 13:26
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 18:17
Error during installation on Debian 3, AMD64 processor nikola021 Installation/Configuration 1 6th October 2006 10:16
Install Error on Debian 3.1 planet_fox Installation/Configuration 4 25th June 2006 18:03
Problems with Apache and Updating Jubalint Installation/Configuration 2 21st May 2006 20:50


All times are GMT +2. The time now is 16:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.