#1  
Old 6th January 2011, 22:02
arastirici arastirici is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 82
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default TLS between two servers

Hello

How can I enable tls between mail servers.

I have 2 mail servers(qmail) and tls is active on both.
I can send a mail using tls to both mail servers as a client.

But when I try to send a mail using first mail server towards second mailserver, I get an error mail with in few seconds ;
Connected to 192.168.128.151 but sender was rejected.
Remote host said: 503 STARTTLS first (#5.5.1)

I have to enable tls so it is enable as force
How can I get rid off this error

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 17th October 2009 23:26
TLS Problem admins Installation/Configuration 1 19th September 2009 10:55
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52


All times are GMT +2. The time now is 03:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.