Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 19th July 2010, 11:59
mzerbe mzerbe is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: Bangkok, Thailand
Posts: 14
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hello Falko,

thanks a lot, using the domain name in the path solved the problem.
example.com shows register_globals Off Off
example.com/subdir shows register_globals On Off
in phpinfo()


PS: I checked the symbolic link example.com and it points to the correct location.

However, its working now, thanks alot!
__________________
ISPConfig 3.0.2.2
Debian 5.0.5, Linux 2.6.26-2-amd64 #1 SMP x86_64 GNU/Linux
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
php_admin_flag, register_globals

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Centos5.4/ISPConfig 3--Virtual site not working MichaelCaditz Installation/Configuration 25 25th March 2011 11:37
trying to install roundcubemail ressel Installation/Configuration 13 24th December 2009 20:13
problems with suexec gobokster Installation/Configuration 7 7th May 2009 13:33
FTP cannot open remote folder!?! andysm849 Server Operation 23 16th October 2008 23:34
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 13:58


All times are GMT +2. The time now is 06:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.