Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th August 2014, 11:34
sigiberlin sigiberlin is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default new Website - configuration error?

Hi

today i used ISPConfig3 to add a new website. my browser shows me the index.html in /usr/share/nginx/html.
furtherr observing shows that the file /etc/nginx/sites-available tells me "nginx did not start after modifying this vhost file".

this is the vhost.err file:

Code:
server {
        listen *:80;


        server_name dannys-box.de www.dannys-box.de;

        root   /var/www/dannys-box.de/web;



        index index.html index.htm index.php index.cgi index.pl index.xhtml;



        error_log /var/log/ispconfig/httpd/dannys-box.de/error.log;
        access_log /var/log/ispconfig/httpd/dannys-box.de/access.log combined;

        location ~ /\. {
            deny all;
            access_log off;
            log_not_found off;
        }

        location = /favicon.ico {
            log_not_found off;
            access_log off;
        }

        location = /robots.txt {
            allow all;
            log_not_found off;
            access_log off;
        }

        location /stats/ {

            index index.html index.php;
            auth_basic "Members Only";
            auth_basic_user_file /var/www/clients/client8/web20/web/stats/.htpasswd_stats;
        }

        location ^~ /awstats-icon {
            alias /usr/share/awstats/icon;
        }

        location ~ \.php$ {
            try_files /d964e47ef94b8a4f166b4853de951dcd.htm @php;
        }

        location @php {
            try_files $uri =404;
            include /etc/nginx/fastcgi_params;
            fastcgi_pass unix:/var/lib/php5-fpm/web20.sock;
            fastcgi_index index.php;
            fastcgi_param SCRIPT_FILENAME $document_root$fastcgi_script_name;
            fastcgi_intercept_errors on;
        }

}
but i cant see any error there ---

whats wrong?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th August 2014, 12:26
sigiberlin sigiberlin is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

ok, i think i did resolve this...

Code:
root@h2323416:/etc/nginx# nginx -t
nginx: [emerg] could not build the server_names_hash, you should increase server_names_hash_bucket_size: 64
nginx: configuration file /etc/nginx/nginx.conf test failed
i changed server_names_hash_bucket_size to 128, restarted nkinx and - site is running.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sigiberlin For This Useful Post:
maximufrancesa9928 (18th August 2014)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPCONFIG 3 Email Content Filter jariasca Installation/Configuration 11 2nd August 2012 13:27
can't send/recieve email postfix/smtpd archbird Installation/Configuration 6 8th November 2010 15:48
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
Need help setting up domainpop with postfix kameelperdza Installation/Configuration 6 15th June 2009 08:49
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 15:42


All times are GMT +2. The time now is 21:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.