Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25th June 2010, 09:01
krissie krissie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Perfect server... ISPConfig trashing dovecot config

I'm setting up a 32bit server, using the perfect cerver centos5.5 (x86_64) ispconfig3 tutorial, obviously using the i386 packages instead of the x86_64 ones.

All has gone well, right up untill near the completion of the ISPConfig 3 installation. Basicly, dovecot is failing to start citing an invalid configuration in /etc/dovecot.conf

When I then enter the command /etc/init.d/dovecot start, I get the following error message in full...

Starting Dovecot Imap: Error: mail_plugin_dir: Can't acess directory: /usr/lib/dovecot/imap/: Too many levels of symbolic links
Fatal: Invalid configuration in /etc/dovecot.conf [FAILED]


I've tried removing ISP config, then removing dovecot, proceeding to reinstall dovecot per the instructions, and starting it with /etc/init.d/dovecot start again..... and it starts. However, when I then run ISPConfig's installer, dovecot once more fails in the same way.

Can anybody help please?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th June 2010, 13:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Can you post the output of
Code:
ls -la /usr/lib/dovecot/imap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 30th June 2010, 10:38
krissie krissie is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I'm sorry t's taken me so long to respont... and thank you for looking.

I've since solved the problem. I'm not sure if it's the direct cause, but I updated to a later version of Dovecot with MySQL support, and the issue was resolved.

Thanks again.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Debian 5 Ajax error + network interface always shutting down ev0css Installation/Configuration 3 5th June 2010 12:58
Problem with mail server and subdomains MyKE General 7 26th February 2010 10:18
Config uration of dovecot in ispconfig2 shafeeks Installation/Configuration 1 26th February 2010 07:13
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 15:44
spamassasin/clamAV not working Daisy Installation/Configuration 32 15th February 2007 00:09


All times are GMT +2. The time now is 07:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.