Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Technical

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th June 2010, 08:33
tommyclee tommyclee is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Redmond, WA USA
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Android on Ubuntu 10.04

Hi all,

My Ubuntu10.04 platform is ASUS EeePC 900HA. I have no problems of using the instructions listed in the http://www.crashcourse.ca/wiki/index...n_Ubuntu_10.04 pages. I am now ending up with processing of the "adb install hello-debug.apk" command. As of this writing my "emulator -show-kernel -avd 061910satAndriod2.2&" command seems still in progress for about one hour.

You probably can tell me how long I need to wait the completion of the "emulator..." process.

Thanks,
Tommy
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem send/receive Courier+Postfix+Squirrelmail Pirk Installation/Configuration 2 21st May 2010 13:26
Connection timed out on intermail outgoing mails gouravgarg Server Operation 6 5th March 2010 20:31
Unbale to login to Postfix from webmail wasimriz HOWTO-Related Questions 5 6th April 2009 13:49
Problem on restart bind9 satimis Server Operation 6 30th October 2007 02:01
Log for Debugging jwan Installation/Configuration 5 27th October 2006 14:34


All times are GMT +2. The time now is 22:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.