Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th September 2012, 02:25
edi00 edi00 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 41
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webalizer Ubuntu 10.04 remote server.

My /stats/ directory for my sites are not updating automaticaly since June 2012.

How can I restore webalizer automatic updating or force an update.

Where is a setup?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th September 2012, 09:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Do you get any errors when you run

Code:
/usr/local/ispconfig/server/cron_daily.sh
on the command line?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 11th September 2012, 11:02
edi00 edi00 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 41
Thanks: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Unfortunately, I got into a big mass by trying to upgrade from Ubuntu 10.04.4 to new release 'precise' by running 'do-release-upgrade' to upgrade to it.

Like everyone who tried it, I have stuck at bug https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+s...ts/+bug/990740

So far nothing works.

Is there anyone at this forum or a section of it where I can look for a solution?
Reply With Quote
  #4  
Old 12th September 2012, 20:05
concept21 concept21 is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 142
Thanks: 27
Thanked 17 Times in 13 Posts
 
Default

Why upgrade, man?? It is a Bad habbit!

ISPConfig 3.046 on Ubuntu 10.04 is Perfect! No error, no bug!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vmware server 2.0.2-x with Ubuntu server 10.04 VMware Remote Console Plug-in letsharehowto HOWTO-Related Questions 12 6th December 2011 20:23
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
Virtual Users+Postfix+Courier+CentOS problem telnet localhost 25 stinson HOWTO-Related Questions 11 5th February 2011 13:57
Connection timed out on intermail outgoing mails gouravgarg Server Operation 6 5th March 2010 20:31
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08


All times are GMT +2. The time now is 22:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.