#1  
Old 21st June 2010, 10:10
j.smith19810808 j.smith19810808 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question ISP Config 2 on Centos 4.8

I have some problems with the ispconfig setup for some reason and decided to quickly just remove and attempt to install it.

After the first try of installing ISP config 2 it failed (cant remember the message), but I know it was due to:

This version of ISPConfig comes with a SpamAssassin version that requires that the following two Perl modules are installed: NetAddr::IP and Archive::Tar. If you are unsure if these modules are installed, you should open a second shell now and install them, because otherwise the ISPConfig installation/update will fail! These modules can be installed as follows

But I know now I dont have this, but the following link for an rpm install at:

rpm -ivh rpm -ivh http://apt.sw.be/redhat/el4/en/i386/...l4.rf.i386.rpm

But comes back with the following error:

Quote:
Retrieving http://apt.sw.be/redhat/el4/en/i386/...l4.rf.i386.rpm
D: ... as /var/tmp/rpm-xfer.FZX252
D: ============== rpm
error: open of rpm failed: No such file or directory
D: ============== /var/tmp/rpm-xfer.FZX252
D: Expected size: 135001 = lead(96)+sigs(344)+pad(0)+data(134561)
D: Actual size: 135001
D: opening db environment /var/lib/rpm/Packages joinenv
D: opening db index /var/lib/rpm/Packages rdonly mode=0x0
D: locked db index /var/lib/rpm/Packages
D: opening db index /var/lib/rpm/Pubkeys rdonly mode=0x0
warning: /var/tmp/rpm-xfer.FZX252: V3 DSA signature: NOKEY, key ID 6b8d79e6
D: added binary package [0]
D: found 0 source and 1 binary packages
D: closed db index /var/lib/rpm/Pubkeys
D: closed db index /var/lib/rpm/Packages
D: closed db environment /var/lib/rpm/Packages
Its obviously not there as an rpm, any suggestions as to where I can locate the rpm and install it anyone?

Any help is appreciated,
Jeremy.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st June 2010, 10:12
j.smith19810808 j.smith19810808 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 30
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default woops

Some reason it wasnt working from that but when i copied the link location from firefox on here it works.

how bizarre.

sorry for the post, can remove it if you'd like?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 13:58
Centos 5.2 + ISPConfig 3 tutorial - Problem with email tanakskool Server Operation 1 3rd June 2009 16:22
Spamsnake - Problem with spamassassin, FuzzyOcr and MySQL debuguser HOWTO-Related Questions 6 16th September 2008 18:37
ISPConfig 2.2.14 released till General 48 19th July 2007 23:46
spamassasin/clamAV not working Daisy Installation/Configuration 32 15th February 2007 00:09


All times are GMT +2. The time now is 06:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.