Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd June 2010, 19:18
Thomas Jensen Thomas Jensen is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 127
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Force reconfigure services

Hi all,

Is there a way to make ISPConfig reconfigure all services, just like an update does?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd June 2010, 19:37
damir damir is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 375
Thanks: 11
Thanked 51 Times in 42 Posts
 
Default

Yes, you can issue a manual update and than choose to reconfigure services.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reconfigure services after 3.0.2.1 update? kamalito Installation/Configuration 7 1st June 2010 07:25
Our mailserver hacked ??? - a lot of SPAM is being send out mazgit Installation/Configuration 9 14th February 2010 14:12
Adding Services Tyilanmenyn Installation/Configuration 2 6th October 2009 15:39
all services seem to be offline in the services dialog! hkaiser Installation/Configuration 9 7th June 2007 00:08
ISP Services wouldn't restart any service, possibly Domain Host configuration issue. Kamran Shah Installation/Configuration 20 17th August 2006 17:33


All times are GMT +2. The time now is 07:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.