#1  
Old 7th March 2013, 23:09
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default DNS Server not working

Hello!
I've followed The perfect server Ubuntu 12.10 tutorial and installed ISPConfig 3.
I'm now trying to host my own DNS server but I've been unable to make it work.
My domain is ganganadores.cl and the IP of my computer is 200.74.52.32.
I've uploaded my DNS Record and Zone.
What I'm doing wrong?

Thanks!!
Edit 1n http://www.canyouseeme.org/ the port 53 is open.
IPTables from ISPCOnfig
iptables -S (ipv4)
-P INPUT ACCEPT
-P FORWARD ACCEPT
-P OUTPUT ACCEPT
-N fail2ban-dovecot-pop3imap
-N fail2ban-pureftpd
-N fail2ban-ssh
-A INPUT -p tcp -m multiport --dports 110,995,143,993 -j fail2ban-dovecot-pop3imap
-A INPUT -p tcp -m multiport --dports 21 -j fail2ban-pureftpd
-A INPUT -p tcp -m multiport --dports 22 -j fail2ban-ssh
-A fail2ban-dovecot-pop3imap -j RETURN
-A fail2ban-pureftpd -j RETURN
-A fail2ban-ssh -j RETURN

ip6tables -S (ipv6)
-P INPUT ACCEPT
-P FORWARD ACCEPT
-P OUTPUT ACCEPT
Attached Images
  

Last edited by baicunko; 7th March 2013 at 23:25. Reason: Added info
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th March 2013, 14:55
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

What exactly is your problem?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 8th March 2013, 17:34
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

It's not working, if I dig for ganganadores.cl nothing will be shown. If I ping it the DNS server throws an error for not being able to get the IP.
WHat I'm doing wrong?
Edit: http://www.intodns.com/ganganadores.cl
Reply With Quote
  #4  
Old 8th March 2013, 23:19
baicunko baicunko is offline
Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Fixed! There was a problem with my registrar
EDIT: Worked for about 10 minutes, then got down again.
I've posted here as well the new issue I have encountered.
Any suggestions will be appreciated
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2123681

Last edited by baicunko; 9th March 2013 at 07:13.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help cant access anything locally or from ip jimmie Installation/Configuration 14 5th March 2013 07:58
amavisd not running fbnewtz General 1 16th November 2012 08:12
Virtual Users+Postfix+Courier+CentOS problem telnet localhost 25 stinson HOWTO-Related Questions 11 5th February 2011 13:57
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08
How set DNS entry for different server? SupuS Installation/Configuration 1 12th June 2006 09:48


All times are GMT +2. The time now is 19:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.