Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st June 2010, 13:56
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 478
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
Default Not creating SSL certificates

I've created SSL certificates before without problem, however now when I try to create the certificate from within ISPCONFIG3 although it saves the details I've entered, it doesn't appear to actually create the certificate.

This is what I do:

go to websites
tick ssl
go to ssl tab
enter locallity and organisation details
select action 'create certificate'
click save.

When I visit the site through the new htts url it redirects me to my main site.

If I look in ispconfig where I'd expect to see the certificate information it is all blank except for the details that I entered.

Where am I going wrong please?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st June 2010, 14:09
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Default

Please have a look here.
__________________
Hans

BB-Hosting | Quality Web Hosting since 2005
Reply With Quote
  #3  
Old 1st June 2010, 14:33
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 478
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
Default

Thanks Hans. I'm not sure my problem is the same but please advice otherwise if you don't agree.

Since writing the first post, ispconfig did write the certificate (my lack of patience as usual), however, the browser accepts the https url but still simply keeps redirecting me to my first site that had an ssl.
Reply With Quote
  #4  
Old 1st June 2010, 14:34
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Default

Please can you post your vhost file of the website with SSL here?
__________________
Hans

BB-Hosting | Quality Web Hosting since 2005
Reply With Quote
  #5  
Old 1st June 2010, 15:33
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 478
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
 
Default

I assume you mean this file?:

Quote:
badbuntu:/etc/apache2/sites-available# vi wooodsidekennels.com.vhost
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all

# ssi enabled
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
Options +Includes
</Directory>

# cgi enabled
<Directory /var/www/clients/client0/web39/cgi-bin>
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
ScriptAlias /cgi-bin/ /var/www/clients/client0/web39/cgi-bin/
AddHandler cgi-script .cgi
AddHandler cgi-script .pl
# ssi enabled
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
# suexec enabled
SuexecUserGroup web39 client0
# mod_php enabled
AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
php_admin_value sendmail_path "/usr/sbin/sendmail -t -i -fwebmaster@wooodsidekennels.com"
php_admin_value upload_tmp_dir /var/www/clients/client0/web39/tmp
php_admin_value session.save_path /var/www/clients/client0/web39/tmp

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^testing.wooodsidekennels.com [NC]
RewriteRule ^/(.*)$ http://www.hixys.co.uk$1 [R,L]

# add support for apache mpm_itk
<IfModule mpm_itk_module>
AssignUserId web39 client0
</IfModule>


</VirtualHost>
</IfModule>
</VirtualHost>



<IfModule mod_ssl.c>
################################################## #########
# SSL Vhost
################################################## #########

<VirtualHost *:443>
DocumentRoot /var/www/wooodsidekennels.com/web

ServerName wooodsidekennels.com
ServerAlias www.wooodsidekennels.com
ServerAlias testing.wooodsidekennels.com
ServerAdmin webmaster@wooodsidekennels.com

ErrorLog /var/log/ispconfig/httpd/wooodsidekennels.com/error.log

ErrorDocument 400 /error/400.html
ErrorDocument 401 /error/401.html
ErrorDocument 403 /error/403.html
ErrorDocument 404 /error/404.html
ErrorDocument 405 /error/405.html
ErrorDocument 500 /error/500.html
ErrorDocument 503 /error/503.html

SSLEngine on
SSLCertificateFile /var/www/clients/client0/web39/ssl/wooodsidekennels.com.crt
SSLCertificateKeyFile /var/www/clients/client0/web39/ssl/wooodsidekennels.com.key

<Directory /var/www/wooodsidekennels.com/web>
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all

# ssi enabled
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
Options +Includes
</Directory>
</IfModule>


rectory /var/www/clients/client0/web39/web>
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order allow,deny
Allow from all

# ssi enabled
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
Options +Includes
</Directory>

# cgi enabled
<Directory /var/www/clients/client0/web39/cgi-bin>
Order allow,deny
Allow from all
</Directory>
ScriptAlias /cgi-bin/ /var/www/clients/client0/web39/cgi-bin/
AddHandler cgi-script .cgi
AddHandler cgi-script .pl
# ssi enabled
AddType text/html .shtml
AddOutputFilter INCLUDES .shtml
# suexec enabled
SuexecUserGroup web39 client0
# mod_php enabled
AddType application/x-httpd-php .php .php3 .php4 .php5
php_admin_value sendmail_path "/usr/sbin/sendmail -t -i -fwebmaster@wooodsidekennels.com"
php_admin_value upload_tmp_dir /var/www/clients/client0/web39/tmp
php_admin_value session.save_path /var/www/clients/client0/web39/tmp

RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^testing.wooodsidekennels.com [NC]
RewriteRule ^/(.*)$ http://www.hixys.co.uk$1 [R,L]

# add support for apache mpm_itk
<IfModule mpm_itk_module>
AssignUserId web39 client0
</IfModule>
</VirtualHost>
</IfModule>
although it keeps the url in the address bar, as soon as https is added, it redirects to badbison.com

This seems to be typical of all sites that I've tried adding the ssl to.

As it happens, badbison.com was the first site that I gave an ssl to.

Last edited by Toucan; 1st June 2010 at 15:37.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Creating SSL Certificates signed by CA and pem files for courier, pure-ftpd tio289 Tips/Tricks/Mods 2 12th February 2011 16:43
Creating a SSL certificate - Quick guide SamTzu Tips/Tricks/Mods 22 4th January 2011 13:38
Re-generating SSL certificates for ISPConfig Norman General 6 13th May 2008 19:27
ISPConfig 2.2.14 released till General 48 19th July 2007 23:46
Problem with the apache (I can't start ist) M.Behrens Installation/Configuration 11 31st March 2006 10:48


All times are GMT +2. The time now is 05:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.