Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th May 2006, 16:19
boardmain boardmain is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help PHP Extension (curl)

hi, i have a problem with curl extension on one ispconfig server..

when i try to use this api http://www.dentedreality.com.au/phpatomapi/

i recive a blank page (zero lenght)
im sure it is a problem of php, but seam to are enabled curl extension...

i tryed it on other server and it works fine

some one can help me to make work it on an ispconfig server?

i don't know what modify on ispconfig php settings....

thanks Samuele
__________________
Samuele
http://www.myfav.it/
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th May 2006, 16:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Is the curl extension listed in your php.ini?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 30th May 2006, 18:33
boardmain boardmain is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes, i have reinstalled ispconfig with --with-curl param
curl "work" but with some script i recive zero lenght as response.....

__________________
Samuele
http://www.myfav.it/
Reply With Quote
  #4  
Old 30th May 2006, 18:40
boardmain boardmain is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if u have 5 min u can try to use the api (it is a client for blogger.com api's)
there are one example inside
u have only to insert username and password ( i can give mine if u can try)
it don't work only in ispconfig server...
i tryed it in others and it works

this is what i have on a ispconfig server machine
http://www.coppede.org/phpatomapi/examples/blogger.php
(the script is the example above)
__________________
Samuele
http://www.myfav.it/

Last edited by boardmain; 30th May 2006 at 18:44.
Reply With Quote
  #5  
Old 31st May 2006, 00:15
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by boardmain
yes, i have reinstalled ispconfig with --with-curl param
curl "work" but with some script i recive zero lenght as response.....

You need the curl extension in your main PHP, not in ISPConfig's PHP. ISPConfig's PHP is for ISPConfig only (on port 81).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 31st May 2006, 18:32
boardmain boardmain is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes, main php i mean...
__________________
Samuele
http://www.myfav.it/
Reply With Quote
  #7  
Old 31st May 2006, 19:22
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,018
Thanks: 826
Thanked 5,379 Times in 4,226 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by boardmain
yes, main php i mean...
But why did you not simply install pthe php4-curl or php5-curl package from your linux distribution?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help with ATI's graphics driver installer Wraithfire Installation/Configuration 25 16th June 2007 13:33
"unknown filter" growing apache log. wwparrish Installation/Configuration 6 1st September 2006 18:40
2 domains, 1 site wadims Installation/Configuration 13 31st May 2006 00:21
Downgrade php5 to php4.4.2 llizards Installation/Configuration 4 13th March 2006 23:58
all my site go to /var/www/ Absolusteph Installation/Configuration 14 11th March 2006 21:27


All times are GMT +2. The time now is 16:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.