Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th May 2010, 10:14
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
Question integrate ClamAV into PureFTPd on an ISPConfig3 server

I would like to know if it is safe to integrate ClamAV into PureFTPd on an ISPConfig3 server according this howto.

Are there known issues or conflicts to be expected?
__________________
Hans

BB-Hosting | Quality Web Hosting since 2005
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th May 2010, 19:10
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

I think it's absolutely safe.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
Hans (15th May 2010)
  #3  
Old 15th May 2010, 21:56
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Send a message via Skype™ to Hans
 
Default

Ok thanks, i'll give it a try.
__________________
Hans

BB-Hosting | Quality Web Hosting since 2005
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 - CentOS 5.4 - SSL Problems!?! owainbaber Installation/Configuration 4 26th July 2011 17:12
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 12:47
cacti problem - graphs have huge gaps Chip Installation/Configuration 7 7th February 2008 23:24
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 15:44


All times are GMT +2. The time now is 05:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.