Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 11th May 2010, 23:17
anares anares is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Remove the subdomain and add a new website for it instead.
Maybe I'm not so clear ! Sorry for my English...
I never use the subdomain function, always "add a new website"
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 12th May 2010, 00:08
anares anares is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I solve my problem ! It was a misconfiguration of ns records from the domain to the server ...
Reply With Quote
  #13  
Old 12th May 2010, 01:20
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 478
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
Default

And I have solved mine too!

Patience is a virtue. Especially when it comes to DNS records.
Reply With Quote
  #14  
Old 12th May 2010, 20:30
Toucan Toucan is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 478
Thanks: 78
Thanked 39 Times in 33 Posts
Default

There is one more question on this topic...

when the redirect is given in the subdomain, what are the use of the flags? I thought they were used url rewrites but no matter which one I apply, the new domain name appears in the browser.
Reply With Quote
  #15  
Old 12th May 2010, 21:00
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,573
Thanks: 792
Thanked 4,980 Times in 3,901 Posts
 
Default

Please see apache manual for details on how apache rwrite rules work:

http://httpd.apache.org/docs/2.0/misc/rewriteguide.html
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
freebsd 7, samba 3, domain controller alexdimarco Suggest HOWTO 6 5th November 2010 16:54
How Subdomain works (for documentation) moglia Developers' Forum 7 19th June 2010 22:14
email issue for second domain configured ISPConfig3 mscomputing Installation/Configuration 1 10th November 2009 10:09
domain, subdomain, ssh-users LaE Installation/Configuration 1 16th April 2009 12:29
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 17:51


All times are GMT +2. The time now is 03:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.