Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 19th May 2010, 12:47
Ghostdare Ghostdare is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Europe - Romania - Bucharest
Posts: 146
Thanks: 10
Thanked 22 Times in 22 Posts
 
Default

Nothing wrong in postconf .... donno

LE: Restart postfix
from now on i belive that is your main problem

http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?...79.118.190.149

Last edited by Ghostdare; 19th May 2010 at 13:44.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RoundCube Sends but will not receive. happz Installation/Configuration 33 17th April 2010 21:55
postfix, pop3 uvbnserved Server Operation 22 24th May 2009 21:00
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 14:31
just the last step...and it works. Postfix...need help config. ubuntusr Installation/Configuration 1 5th January 2009 09:50
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL (+ SMTP-AUTH, Quota, SpamAs ebbay Installation/Configuration 9 4th March 2006 11:47


All times are GMT +2. The time now is 05:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.