#1  
Old 26th May 2006, 01:53
Torsson Torsson is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Postfix / News ISP

I got a new ISP but then my Postfix dosent get any mails. i can send but not recive... Any idea what the problem is ?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th May 2006, 02:05
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

What's in your mail log? Are the DNS records of your domain correct?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 26th May 2006, 02:13
Torsson Torsson is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

This is the only strange thing mail.log says.
May 26 01:09:00 localhost dccproc[1731]: socket(UDP): Address family not supported by protocol

Yes every dns is correkt, i have checked them
Reply With Quote
  #4  
Old 26th May 2006, 02:15
Torsson Torsson is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

hmm, i tried to send a mail from a mail that is on the same server and it delivired the mail as it shuld but trugh localhost...

When i tried for like 2-3 days ago i got this back from the mail addy i sent the mail from:

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipients has been delayed.

kalle@aitd-gaming.net

Last edited by Torsson; 26th May 2006 at 02:18.
Reply With Quote
  #5  
Old 26th May 2006, 09:22
Torsson Torsson is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

And i got this today about the mail i tried to send yesterday:

This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Unable to deliver message to the following recipients, due to being unable to
connect successfully to the destination mail server.

kalle@aitd-gaming.net
Reply With Quote
  #6  
Old 26th May 2006, 16:08
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Is this correct?

Code:
dig mx aitd-gaming.net

; <<>> DiG 9.2.1 <<>> mx aitd-gaming.net
;; global options:  printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 30181
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;aitd-gaming.net.               IN      MX

;; ANSWER SECTION:
aitd-gaming.net.        60      IN      CNAME   gaslampa.com.
gaslampa.com.           3600    IN      MX      10 mail.gaslampa.com.

;; Query time: 123 msec
;; SERVER: 81.169.163.104#53(81.169.163.104)
;; WHEN: Fri May 26 16:06:52 2006
;; MSG SIZE  rcvd: 80
BTW, you shouldn't use CNAME records for MX records. Try to change that.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 27th May 2006, 14:03
Torsson Torsson is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 62
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
 
Default

Yes the mail server works now. the problem was that the domain holder is stupid :P. Thanx for your help Falko
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
IMAP question - Moving servers and mail. Brenton Installation/Configuration 11 14th May 2010 14:38
Postfix smtpd_banner lehadi Server Operation 7 15th May 2006 17:14
After Debian postfix / currior install, can not get external mail skdb Installation/Configuration 7 24th April 2006 10:06
postfix starts and stops why lhatle Installation/Configuration 2 21st December 2005 15:20


All times are GMT +2. The time now is 20:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.