Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15th April 2010, 08:42
crypted crypted is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oklahoma, USA
Posts: 429
Thanks: 3
Thanked 14 Times in 6 Posts
Default DNS not working on fresh install

The DNS will not work. Every time I try to resolve the domain remotely AND locally, it does not work at all:

my:/home/dingle# dig derekgordon.com
Code:
; <<>> DiG 9.5.1-P3 <<>> derekgordon.com
;; global options:  printcmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: SERVFAIL, id: 57724
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;derekgordon.com.               IN      A

;; Query time: 3 msec
;; SERVER: 66.118.170.2#53(66.118.170.2)
;; WHEN: Thu Apr 15 01:41:36 2010
;; MSG SIZE  rcvd: 33
what can I do to get this DNS working????



Code:
Apr 15 01:29:46 my mydns[5257]: rr 65: invalid address in "data" (A record) (address=" 66.118.142.214")
Apr 15 01:29:49 my mydns[5257]: rr 64: invalid address in "data" (A record) (address=" 66.118.142.214")
Apr 15 01:32:39 my mydns[5257]: rr 66: invalid address in "data" (A record) (address=" 66.118.142.214")
Apr 15 01:33:06 my mydns[5257]: rr 43: invalid address in "data" (A record) (address=" 66.118.142.211")

Last edited by crypted; 15th April 2010 at 08:56.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th April 2010, 09:16
crypted crypted is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Oklahoma, USA
Posts: 429
Thanks: 3
Thanked 14 Times in 6 Posts
 
Default

RESOLVED. A space was at the beginning of four IPs in an A secton.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyboard not working on 8.10 install from CD j.crilly Installation/Configuration 1 24th April 2009 15:25
New Install working but issues with mail batescr Installation/Configuration 1 27th March 2008 18:13
Finally a working postfix server. But need a easy dns configuration mnewbegin Server Operation 5 17th October 2007 23:35
New Install DNS Confusion. MikeM Installation/Configuration 3 13th September 2007 19:17
Fresh Install of FC4 using Perfect Install HowTo latcarf HOWTO-Related Questions 21 10th August 2005 23:55


All times are GMT +2. The time now is 01:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.