Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th April 2010, 09:29
herbie herbie is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 66
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help! Old sarge mail server w ClamAV

So as I drive 1,000 miles the old version of ClamAV shuts down dead yesterday Apr 15 and kills two old servers.
One already had a new server on standby, just used transport and moved the domains.
One does 1 big domain with hundreds of users... that's what I need help with.

Its the original postfix-courier-amavis on sarge setup and I need a QUICK way to just shutoff the amavis/clamav/spamassassin and let mail through unfiltered.
I am not there, I can't get back for a week, I have ssh access from where I am but very little free time.
Anyone know a quick way? Stopping amavis just refuses a connect and holds everything in the mail q
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th April 2010, 19:31
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
 
Default

Just comment out the ClamAV section in your amavisd configuration and restart amavisd.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix Timeout after DATA from some emails treeman Server Operation 13 25th September 2013 13:51
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
Need help get mail to work (can't recieve and apperently can't send) omega13a Installation/Configuration 19 20th August 2009 22:06
Postfix reject connections gabrix Server Operation 27 25th January 2007 09:37
Webmail Relay Error palkat General 17 23rd April 2006 19:12


All times are GMT +2. The time now is 00:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.