#1  
Old 1st April 2006, 11:15
mavgh1 mavgh1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default mod_layout

I'm running SuSE 9.3
I have installed mod_layout and is not working(nothing appears in webpage)
Any sugestion ?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st April 2006, 11:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Is there anything in the Apache error log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 1st April 2006, 22:19
mavgh1 mavgh1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default error_log

I have installed mod_layout 4.0.1a

The message was :

All done.
|
| You will need to add the directive:
| LoadModule layout_module modules/liblayout.so
| So that you can begin to use mod_layout.
| Thanks for installing mod_layout.

When I add LoadModule to httpd.conf
LoadModule layout_module modules/liblayout.so
and try to restart Apache the message is
Cannot load /srv/www/modules/liblayout.so into server: /srv/www/modules/liblayout.so: cannot open shared object file: No such file or directory

When I add LoadModule to httpd.conf
LoadModule layout_module /usr/lib/apache2/liblayout.so

In VirtualHost I added
<VirtualHost>
LayoutFooter "<P>This is domain.ro<P>"
</VirtualHost>

restart Apache evrything OK but nothing appears in WebPage
In Apache error_log I have nothing
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd April 2006, 17:32
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,500 Times in 4,329 Posts
Default

Please run:

updatedb

and then:

locate liblayout.so
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 2nd April 2006, 19:59
mavgh1 mavgh1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default locate liblayout.so

server1:~ # locate liblayout.so
/srv/www/public-html/mod_layout/.libs/liblayout.so
/usr/lib/apache2/liblayout.so

The second line is truth liblayout.so exists
But the first line is false /srv/www/public-html/mod_layout/.libs/liblayout.so doesn't exist
Reply With Quote
  #6  
Old 2nd April 2006, 22:00
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mavgh1
But the first line is false /srv/www/public-html/mod_layout/.libs/liblayout.so doesn't exist
If that was true, then locate wouldn't show it.
What's the output of
Code:
ls -l /srv/www/public-html/mod_layout/.libs/liblayout.so
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 3rd April 2006, 01:45
mavgh1 mavgh1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default output

server1:~ # ls -l /srv/www/public-html/mod_layout/.libs/liblayout.so
/bin/ls: /srv/www/public-html/mod_layout/.libs/liblayout.so: No such file or directory

Last edited by mavgh1; 3rd April 2006 at 01:49.
Reply With Quote
  #8  
Old 3rd April 2006, 12:11
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mavgh1
When I add LoadModule to httpd.conf
LoadModule layout_module /usr/lib/apache2/liblayout.so

In VirtualHost I added
<VirtualHost>
LayoutFooter "<P>This is domain.ro<P>"
</VirtualHost>

restart Apache evrything OK but nothing appears in WebPage
In Apache error_log I have nothing
When you do this, can you at least see the footer in the HTML source code?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 3rd April 2006, 14:08
mavgh1 mavgh1 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I see nothing

I don't see anything
If I search with YAST modules installed in Apache mod_layout doesn't apper.It's normal ?
I only have in usr/lib/apache2/liblayout.so module installed.

Last edited by mavgh1; 3rd April 2006 at 20:18.
Reply With Quote
  #10  
Old 3rd April 2006, 20:27
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by mavgh1
If I search with YAST modules installed in Apache mod_layout doesn't apper.It's normal ?
How did you install mod_layout? With yast, or manually? In the latter case yast cannot know your mod_layout.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.