Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th April 2010, 05:58
GoremanX GoremanX is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 49
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The Perfect Server - OpenSUSE 11.2 - Can't reach ISPconfig2 from outside netwrok

I'm following the howto guide outlined here:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...64-ispconfig-2

Everything went well (except for a slight postfix hiccup which I've asked about in another thread). Now ISPconfig2 is up and running, and I can reach it using lynx/links from the server itself by using the appropriate domain name.

But I can't reach ISPconfig2 at port 81 from the outside world. I can load up my default web server at port 80 just fine, but not the ISPconfig2 admin panel at port 81.

My server has an IP address for the internal network, and a different one for the outside world (which redirects to the internal IP address). It also has 2 domain names, an internal one and an external one. The internal domain name resolves only internally, and only to the internal IP address. The external one resolves internally to the internal IP address, and externally to the external IP address. When setting up ISPconfig2, I used the external domain name since that works on both sides of the network, but I used the internal IP address. Is this my problem? If so, where would I change that?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th April 2010, 08:51
GoremanX GoremanX is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 49
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Figured it out. My server provider had port 81 blocked. All works well now as far as reaching the adm panel.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ubuntu Server, postfix, gmail relay sjau Server Operation 3 14th December 2010 18:20
amavis & ispconfig 3 yalex2000 Installation/Configuration 20 18th February 2010 17:02
Perfect Server openSUSE 11.1 traxdata Installation/Configuration 1 21st February 2009 17:58
The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0) some trouble daniel80 HOWTO-Related Questions 26 1st February 2008 16:30
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 15:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.