Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th April 2010, 05:47
GoremanX GoremanX is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 50
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The Perfect Server - OpenSUSE 11.2 - postfix unreachable by telnet

I'm following the howto guide outlined here:
http://www.howtoforge.com/perfect-se...64-ispconfig-2

While following this guide, when I was supposed to connect to port 25 using telnet, I did not get the expected results. I got no results. No error message, no nothing, I could type anything I wanted, and I got no feedback. I had to quit by pressing ctrl-] and then type "quit" to get out of the telnet console. Since this was just for postfix, and it didn't seem to prevent postfix from starting, I ignored it and moved on.

Now I've followed the guide to the end, ISPconfig2 is installed and running, and all seems well... except postfix won't start. I get the following error message:

Code:
shell-init: error retrieving current directory: getcwd: cannot access parent directories: No such file or directory
Starting mail service (Postfix)                  failed
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th April 2010, 14:16
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,716 Times in 2,558 Posts
Default

Any errors in your mail log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 8th April 2010, 20:18
GoremanX GoremanX is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 50
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I'm sure there were, but I've given up. I've moved on to opensuse 11.2 + ISPConfig3 now, and I have a whole new set of problems.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Catchall and Forwarding not working simmo General 6 22nd March 2014 00:54
Postfix Timeout after DATA from some emails treeman Server Operation 13 25th September 2013 12:51
Mail server using Postfix, Dovecot, Mysql... Postfix virtual maps doesn't work?? tarasbuljba HOWTO-Related Questions 33 28th May 2010 14:33
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30


All times are GMT +2. The time now is 08:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.