#1  
Old 1st April 2010, 20:25
afandino afandino is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 35
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default phpmyadmin

Did a fresh multisever setup of 3.0.2.1

created database

can't access through phpmyadmin

#1045 - Access denied for user 'c1_test'@'localhost' (using password: YES)

checked config file in the etc/phpmyadmin folder everthing looks ok

in the var/lib/phpmyadmin the config file is 0 bytes

any idea of whats happenning?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st April 2010, 22:54
afandino afandino is offline
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 35
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
 
Default Found the problem

i was missing the entry in my hosts file in the etc folder of the server.

had:
127.0.0.1 localhost

had to add additional line:
127.0.1.1 localhost

now with both entries everything is fine....
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to afandino For This Useful Post:
blu42media (7th November 2011)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
phpmyadmin stops authenticating, mysql does fine isn General 2 8th January 2010 16:57
Phpmyadmin update error code 1? treavle Installation/Configuration 1 16th December 2009 13:35
httpd and phpmyadmin recirect issue moglia Developers' Forum 5 11th August 2009 12:52
phpMyAdmin goes PHP5 & MySQL5 Hans General 5 28th September 2008 20:46
phpmyadmin problem on ubuntu mail server virtual domains almeister9 HOWTO-Related Questions 1 19th September 2008 16:52


All times are GMT +2. The time now is 03:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.