Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30th March 2010, 12:28
zepx zepx is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Fail to create account/vhost

Hello,

ISPConfig suddenly stopped creating web domain and client accounts. After creation, I don't see the /var/www/clients/client[id] folder nor do I see /var/www/mywebsite.com, /etc/apache2/etc/sites-available/mywebsite.com.vhost

How can I check what is going wrong? It seems like ISPConfig cannot edit the vhosts files either. Tested with deactivate and activate. It's not working as well. It looks like I've messed up something or so.

This is urgent, please help me out.

Regards,
Zepx

Last edited by zepx; 30th March 2010 at 12:50.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th March 2010, 13:09
abubin abubin is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 81
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

have you checked at the folder permissions? also check the under system tab for location of sites to be created. Maybe it got changed accidentally.
Reply With Quote
  #3  
Old 30th March 2010, 13:13
zepx zepx is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The permissions are correct... the vhosts files are all chmod 644 and owned by root.

Update: switching on debug, here's what I get,

There is already an instance of server.php running. Exiting.

Last edited by zepx; 30th March 2010 at 13:32.
Reply With Quote
  #4  
Old 30th March 2010, 13:45
zepx zepx is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Great! it's working right now!

Solution from till here http://www.howtoforge.com/forums/sho...4&postcount=16

Seems like server.php went in an unending locked loop. And thus was not created...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FFMPEG maybe not an php library? Mkipz Installation/Configuration 2 14th September 2009 22:13
Fail to create KVM guest satimis Server Operation 1 24th June 2009 22:07
Fail to create disk.img satimis Server Operation 1 5th August 2008 13:40
Chroot SSH + ISPConfig Norman Installation/Configuration 27 26th March 2007 04:40
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 16:36


All times are GMT +2. The time now is 10:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.