Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th March 2010, 15:51
victux victux is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Question Samba: wbinfo -g doesn't return domain local groups

Hello,

I have some problems with my integration with AD.
I've several domains, i.e. MYDOMAIN.COM, ONE.MYDOMAIN.COM, TWO.MYDOMAIN.COM etc.

I have joined my server (running Samba 3.0.33, I've setup winbind and kerberos) to MYDOMAIN.COM, and the problem I'm having is that Domain Local groups on for example ONE.MYDOMAIN.COM doesn't show up through wbinfo -g, neither can I set acl permissions on files/directories for those groups. Universal AD groups are being seen by wbinfo -g! I can see users (with wbinfo -u) from all domains.

Anyone got a solution for this one?

BRs,
James
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remoting bernholdt General 6 24th June 2011 14:38
Exim Gateway with mailwatch (Unable to receive emails) siul0_0 HOWTO-Related Questions 10 9th May 2009 00:00
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 18:39
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 18:51
I Fail at installing ispconfig where did I go wrong? stocker741 Installation/Configuration 14 30th October 2008 15:12


All times are GMT +2. The time now is 00:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.