Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th March 2010, 17:44
chap chap is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default May be Bug!! -Email

Hi, I am using ISPConfig 3.0.1.3. but now i want to upgrade to 3.0.2.
In v3.0.2, i am getting following problem:

1. I made some group of users. Each group has a Department head. Every head got (incomming) mail from each of that group of users. It works fine on v3.0.1.3. but in v3.0.2, i am getting error message (name already exists).

2. I have 3 domain hosted in a single PC(ISPConfig). Every domain have same username as each of every domain. I did it previously in v 3.0.1.3. but now in v3.0.2, it gives error message.

I did it by using "Email Alias" and "Email Forward" button of ISPConfig control Panel.

Is this a bug??
if not, what is the procedure to config the above settings?

Thank you.
Chap
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email delivery problem - Ubuntu Karmic Koala (Ubuntu 9.10) [ISPConfig 2] qiubosu Installation/Configuration 1 18th January 2010 09:21
hotmail rejects outgoing email nzimas Server Operation 3 1st May 2009 03:39
email receiving died ??? + report a bug in ispconfig email add/remove coolen Installation/Configuration 14 4th November 2008 19:34
BUG: Forward email? edge General 3 1st June 2007 16:49
email forwarding locally consumes all resources rdells General 20 1st May 2006 19:43


All times are GMT +2. The time now is 06:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.