Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd March 2010, 20:58
sheshes sheshes is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Nicosia
Posts: 123
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webpages on server work sometimes and some times not

Hello guys,

I am experiencing a weird problem with my ISPconfig 3 server.

Where I am always able to view any website when I type the url into the browser, many people cannot see anything and the page hangs on loading.

Without touching anything the problem is fixed and after a while (hours, days, weeks) it does the same problem.

I would appreciate some troubleshooting since I have no idea why what and where can this possibly been caused from.

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th March 2010, 00:10
edge edge is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: The Netherlands
Posts: 2,033
Thanks: 261
Thanked 150 Times in 130 Posts
Default

This could be a DNS problem.

Have a look at all your DNS'ses pointing to the domain in question, and see if they are setup okay.
__________________
Never execute code written on a Friday or a Monday.
Reply With Quote
  #3  
Old 4th March 2010, 04:10
ivomendonca ivomendonca is offline
Banned
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 132
Thanks: 10
Thanked 13 Times in 7 Posts
 
Default

If who live in europe, some Dns servers kick you out, if your dns servers are not allways connected.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.