#1  
Old 8th April 2010, 15:06
zcworld zcworld is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: South Australia
Posts: 329
Thanks: 2
Thanked 37 Times in 37 Posts
Send a message via MSN to zcworld Send a message via Skype™ to zcworld
Default yum

i know how to make an local repo of my RPMS in fedora / centos but i cant seem to get an group listing made

im trying to using my local repo with kickstart / revisor but its errors out on the groups xml file is missing


or an howto to make groups will be good thanks all
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th April 2010, 14:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Did you try these guides?
http://www.howtoforge.com/creating_a...ository_centos
http://www.howtoforge.com/setting-up...sitory-fedora8
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 9th April 2010, 17:49
zcworld zcworld is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: South Australia
Posts: 329
Thanks: 2
Thanked 37 Times in 37 Posts
Send a message via MSN to zcworld Send a message via Skype™ to zcworld
 
Default

hi folk
doing the normal creat repo is fine
but im trying to use with it kickstart and getting the no groups errors

and making life hell trying to setup like key packages i need for like an web server box ... without the rest of the crap i dont need

but i like to use / / keep centos / fedora as my OS


if i cant work it out in a week or two i may change over to ubuntu as an PWS box ... but time will tell if i do or not


i hope i help out with trying to say what im trying to do

feel free to drop an PM / email
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Yum aint so Yummy!! Lvcoyote Installation/Configuration 7 3rd September 2010 17:58
Yum Installation Issue nidhintomson Installation/Configuration 1 16th December 2007 14:21
Yum Installation Issue nidhintomson Installation/Configuration 1 9th December 2007 14:55
YUM and RPM gone? Niekoesj Technical 1 6th October 2007 12:45
Yum or apt-get install question thim Installation/Configuration 3 20th September 2006 18:38


All times are GMT +2. The time now is 15:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.