#1  
Old 6th October 2008, 23:23
minisoapy minisoapy is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wildcard dns

hello again i want to add a wild card dns for my domain to user wordpressmu but in ispconfig > dnsmanager my dns does not apper ive installed ispconfig whit that domain other domain are there and working but the primary dns isnt and i can't add it can u tell me why i got this error The following error occurred:
You already created a domain (SOA Record) with the name bacria.com.

i want to manage that domain by myself can u tell me what ive done wrong and what i can do many thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th October 2008, 17:24
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,981
Thanks: 825
Thanked 5,371 Times in 4,218 Posts
Default

Of course you can not have tow records for the same domain name. So either you edit the existing SOA Record for bacria.com or if you deleted it, empty the recycle bin and then create a new record. If you cant find the record, use the search function in the ispconfig dns manager.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 7th October 2008, 19:39
minisoapy minisoapy is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i want to manage primary dns from dns manager like other domain i have on my server i have try to delete the primari dns site and create a soa record but i have the same error i want to know from where i can manage my primary dns like orther dns i have in dns manager ....
Reply With Quote
  #4  
Old 7th October 2008, 19:51
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,981
Thanks: 825
Thanked 5,371 Times in 4,218 Posts
Default

Please read my post above. You must empty the recycle bin before you can create the dns record again. And do not mix up sites and dns records. deleting a site has nothing to do with the primary dns record.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 8th October 2008, 10:39
minisoapy minisoapy is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have used the search function in dns manager i have found the record and when i try to edit the record i got this Field: IP Adresse
IP-Adress invalid. ive deleted the record empty the recycle bin and try to create a new one and i cant do that i got the same error You already created a domain (SOA Record) with the name bacria.com. and i used the search function again and the soa record is there i can't delete that record ... ....

Last edited by minisoapy; 8th October 2008 at 10:46.
Reply With Quote
  #6  
Old 8th October 2008, 10:46
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,981
Thanks: 825
Thanked 5,371 Times in 4,218 Posts
Default

Please empty the recycle bin. You can not recreate a record without emptying the recycle bin!
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 8th October 2008, 11:07
minisoapy minisoapy is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have empty the recycle bin ... i know that i can create the same record whitout emptying the recycle bin ... and when i search in dns manager that record is there ... and i don't know this is the dns i have instaled ispconfig whit it ...help plz
Reply With Quote
  #8  
Old 8th October 2008, 20:49
mcardo mcardo is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 36
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

You might be using "www" as your "hostname" under Manage>Server>settings.

Note: I think I read this somewhere, that if you want to use "www.yourmaindomain.com" as one of your sites you can't have "www" as your "hostname" under manage>server>settings. It said to change the "hostname" under manage>server>settings to "server1" or "server" or whatever you want, just not "www"

Let falko or till confirm this.

Last edited by mcardo; 8th October 2008 at 20:53.
Reply With Quote
  #9  
Old 31st December 2009, 19:50
smeagol smeagol is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Tracy, California
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same or similar problem as Minisoapy.

I am using ISPConfig version 2.2.35.
For two domains (Which are now deleted and recycle bin emptied) there are straggling dns records which appear to be damaged.

The records don't show up in the dns list, however, I find them when I do a search.

They will not delete when I try to delete them. They never appear in the recycle bin.

Here's a picture:

Notice that the record does not belong to a folder.

If I try to set up a website for one of these domains, they don't resolve, so I really need to get rid of these damaged partially deleted records. The recycle bin is empty!

Thank you in advance for any information you can provide.
Reply With Quote
  #10  
Old 1st January 2010, 05:12
smeagol smeagol is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Tracy, California
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Work-around

I created a work-around for my problem.

I went into the database and searched for all records which contained the domain names that had bad dns records. Then I changed the domain names in the tables to deleteme1.com and deleteme2.com.

Then I was able to recreate the two domains which I had problems with before. Now everything works and I still have 2 ghost records hanging on. Oh well!

And FYI I want you to know for sure that I never changed any records in the database before this, so the problem was not caused by messing with the database as I am sure you must be thinking.

In messing with the database to solve this problem, I was careful to not delete any records.

If anyone figures out how to delete ghost dns entries, please let me know.

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Squid Proxy Caching on Linux obzerver Installation/Configuration 4 13th August 2008 19:51
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
DNS Configuration Problems VMartins Installation/Configuration 10 24th July 2007 14:40
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52


All times are GMT +2. The time now is 11:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.